sponsoren

Norlandia
Jumbo
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > informatie

diversen

diversen

 

We houden u van het laatste nieuws over de Vierdaagse op de hoogte via deze website en onze facebook pagina.

 

Avondvierdaagse krant
Ook dit jaar brengen we weer een avondvierdaagsekrant uit. Die valt in de week voor de avondvierdaagse (wk 24) op uw deurmat. Knip de routes uit voor onderweg!


Inschrijven
De meeste deelnemers (kinderen) schrijven via school in. Vanaf 14 maart 20:00 uur kan er digitaal ingeschreven worden via het kopje Digitaal inschrijven, rechtsboven in dit scherm. Inschrijven aan de balie van de Nieuwe Nobelaer is niet meer mogelijk! Individuele inschrijvingen kunnen op de wandeldagen ook nog altijd bij het secretariaat in de kantine van ARV Achilles plaatsvinden. 

Inschrijfgeld

Dit jaar hanteren we wederom dezelfde inschrijfgelden als voorgaande jaren. Mede door de hulp van onze sponsoren en de vele vrijwilligers die belangeloos hun vrije tijd beschikbaar stellen aan de deelnemers blijven de inschrijfgelden voor dit mooie evenement laag.

Individuele inschrijvingen € 4,50 per persoon.Groepsinschrijvingen (groter dan 10 personen)  € 4,00 per persoon.

Sportief als u bent, betaald toch elke deelnemer?

 

avondvierdaagse etten leur avondvierdaagse-etten-leur avond4daagse etten leur avond4daagse-etten-leur wandelen etten leur wandelen-etten-leur a4daagse Etten-Leur A4D Etten-Leur avondwandelvierdaagse Etten-Leur